Rabu, 29 Agustus 2018

Angenium 

Проект Angenium — Превръщане на отпадъците в бижу

Уникален проект за ефективно извличане на благородни и редки метали, силициеви оксиди, алуминий и желязо от отпадъците, причинени от човека

Angenium е нова, децентрализирана платформа, която изпълнява функцията на обмен на крипто-валути, съчетавайки най-модерните технологични разработки и популярната блокова система, доказала се, че осигурява пълна надеждност и сигурност. Криптурен паричен съвет буквално революционизира международния пазар веднага щом той влезе в него, като веднага привлече много хора, повечето от които искаха да изпитат своите предимства на практика. Ето защо проектите, базирани на криптопрепоръки, сега са едни от най-популярните и имат огромни перспективи за развитие, както и инвестиции в цифровата валута.
Като цяло, Angenium предлага на потребителите удобни възможности за търговия на борсата, както и обмен на криптираща валута и уникална платформа на свободна практика, където работодателите могат да търсят потенциални изпълнители и да ги наемат, като плащат за работа с такива популярни криптоцикли, като Bitcoin, Ethereum и собствени системни символи на Angenium . Централизираните мрежи отдавна са нещо от миналото, поради факта, че те не са много удобни за ползване, не осигуряват постоянен достъп до информация от различни устройства и абсолютно не гарантират безопасността, систематизирането на информацията и нейната сигурност.
Децентрализиран ангенсистемата е уникална пазарна структура, състояща се от мрежи, достъпни от различни технически средства. Това е много удобно както за потребителите, така и за инвеститорите — заобикалянето на централизираното местоположение позволява връзка по всяко време и навсякъде в рамките на секунди. Благодарение на децентрализирания характер на системата купувачите получават достъп до разнообразие от евтини оферти и възможността незабавно да сключат сделка с продавач без ненужни действия с гаранция за безопасност и прозрачност на процеса. Blockchain се доказа в много успешни системи, стана основата на децентрализираната система на Angenium , организирайки печеливши обмени между участниците.
Важно е всеки отделен участник на Angeniumплатформата ще разполага с копие от неговите данни, което ще предпазва от всякакъв вид измами. Angenium символът се прехвърля лесно и бързо между участниците като гаранция за плащане за услуги. Транзакциите се изпълняват по всяко време и могат също да се обменят от криптираща валута в директни пари директно в портфейла на потребителя.

ПРОДАЖБА — (ANG)
Основните предимства на платформата Angenium са следните:
  • Удобен децентрализиран обмен, базиран на блокова технология с гарантирано копие на данните за всеки потребител
  • Функционални, максимално прости и печеливши сделки
  • Минимални разходи в сравнение с други начини на плащане за услуги — минимална или никаква комисионна в системата
  • Транспорт, регулиран чрез интелигентни договори
  • Надежден, интегриран личен портфейл за всеки потребител, където се съхраняват средствата и от които се извършва плащане. Системата “peer-to-peer” не изисква документ или сметка за парични транзакции.
Криптокосността е един от най-простите и най-удобните начини за извършване на плащания в момента, както и печеливш начин за инвестиране. Заедно с технологията за блокчета, тя има огромни възможности, които системата Angenium демонстрира — незабавни, сигурни транзакции по всяко време и на всяко място. Работодателят е в състояние бързо да намери на свободна практика в системата, да получи висококачествено обслужване и да го плати с маркери Angenium .
ЕКИП ICO ПРОЕКТ Angenium

Повече информация Angenium Посетете Link:

Tidak ada komentar:

Posting Komentar